Nieuws

Keuze lastechniek veelal afhankelijk van materiaal

Welke lastechniek het meest geschikt is ligt aan het gekozen materiaal, maar daarnaast heeft de klant ook eisen m.b.t. bijvoorbeeld de afwerking.
Lees verder

Metaal kanten vs. vouwen

Wat is nou het verschil tussen vouwen en kanten? En wat is het beste voor mijn product? Beide vragen worden vaak gesteld. In dit artikel geven wij antwoord!
Lees verder

Werken bij Dumaco: lasser

David werkt als lasser bij Dumaco. We spreken hem over hoe hij in de metaal terecht kwam, over zijn opleiding en hoe hij zich verder wil ontwikkelen.
Lees verder

Watersnijden: de voordelen

Watersnijden is populair voor het snijden van zware plaattoepassingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van en het proces achter watersnijden.
Lees verder

Lasprocessen

Lassen is een complexe bewerking. De combinatie van het materiaal, het formaat, de dikte en het aantal bepalen voor welk van de lasprocessen we kiezen.
Lees verder

Blijvend investeren in gezondheid en vitaliteit medewerkers

Met ons vitaliteitsbeleid bevorderen we de vitaliteit van onze medewerkers. Nieuw is het Preventief Medisch Onderzoek dat we samen met Bedrijfsartsen5 doen.
Lees verder

Uitbreiding mogelijkheden door nieuwe buislasersnijmachine

De technologische ontwikkelingen binnen het buislasersnijden gaan snel. Hoe spelen wij daarop in? Lees het in ons blog over onze nieuwe buislasermachine.
Lees verder

Kwaliteit en capaciteit van buislasersnijmachines

Buislasersnijden is de specialiteit van Dumaco 's-Gravenpolder. Met ons moderne machinepark snijden wij elke contour: kostenefficiënt en snel geleverd.
Lees verder

Hoe bepalen we de juiste kwaliteit bij het buislasersnijden?

Kwaliteitscontrole heeft onze hoogste prioriteit. Met welke factoren houden onze specialisten rekening als het gaat om de kwaliteit van buislasersnijden?
Lees verder

Werken bij Dumaco: voorman zetten en buigen

Darrell ontwikkelde zich van productiemedewerker tot voorman zetten en buigen bij Dumaco Kampen. Hoe ziet de toekomst er volgens hem uit?
Lees verder

CNC draaien en frezen: de verschillen

Wat bepaalt de keuze tussen CNC draaien en frezen? In dit artikel gaan we in op de eigenschappen van en verschillen tussen CNC draaien en frezen.
Lees verder

Werken bij Dumaco: lasrobot programmeur

Danny is lasrobot programmeur bij Dumaco Montfoort. 6 Jaar geleden begon hij bij Dumaco als verspaner. In dit artikel bespreken we zijn ontwikkeling.
Lees verder

Welke factoren bepalen de kosten van het buislasersnijden?

Welke factoren bepalen de kosten van buislasersnijden? Deze factoren bepalen veelal de complexiteit van de bewerking. In dit artikel lees je er meer over.
Lees verder

Poedercoaten in productieketen Dumaco

Poedercoaten is een relatief nieuwe bewerking binnen Dumaco. Het aanbrengen van de coating heeft duurzame voordelen voor een product.
Lees verder

Samenwerking Heering en Dumaco

Welke invloed heeft onze fusie gehad op de samenwerking met klanten? In dit artikel spreken we met onze klant, Heering Kunststof Profielen BV
Lees verder

Werken bij Dumaco: Voorman Verspaning

Maak kennis met Wilthony, Voorman Verspaning bij Dumaco Montfoort. We bespreken met hem hoe hij zich ontwikkeld heeft en de toekomst van zijn werk.
Lees verder

Dumaco Montfoort investeert in kwaliteitscontrole

We hebben geinvesteerd in de laatste techniek in kwaliteitscontrole. Met de FARO Lasarm kunnen we onze kwaliteitseisen nog beter waarborgen.
Lees verder

Kwaliteitscontrole en -waarborging bij Dumaco

In dit artikel informeren wij u over de wijze hoe wij de kwaliteit van onze productie controleren en waarborgen. Every Part Counts.
Lees verder

Overname RVS plaatwerkspecialisten Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta

Persbericht van de overnames van RVS plaatwerkspecialisten Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta door Dumaco op 14 december 2018
Lees verder

Lassen: onze werkwijze

Lassen is een complexe bewerking. Welke lastechniek er wordt ingezet is afhankelijk van de toepassing, materiaalsoort en het aantal producten.
Lees verder

Aluminium en RVS: de verschillen

Weet jij de verschillen tussen aluminium en RVS? Waarom kies je voor het ene metaal en niet voor het andere? Lees hier alles over aluminium en RVS.
Lees verder

RVS specialist ABK innovent: keukeninrichting van wereldklasse

Als onderdeel van Dumaco vergroot de RVS specialist in hoogwaardige keukencomponenten haar innovatiekracht en productiemogelijkheden.
Lees verder

Buislasersnijden: welke snijmethodieken zijn er?

Het buislasersnijden is volop in beweging. Binnen Dumaco gebruiken wij diverse snijmethodieken voor het buislasersnijden. Lees er hier meer over.
Lees verder

De geveldrager: plaat en profielen met hoge kwaliteitseisen

Wij zijn al jaren leverancier van metselwerk-ondersteuning en geveldragers voor diverse bouwbedrijven. Lees in dit blog hoe een geveldrager tot stand komt.
Lees verder

Alfen: Innovatie in energiemarkt door ketenintegratie en samenwerking

Bas Lubberts, Manager Purchase van Alfen, bespreekt hoe leveranciers een bijdrage leveren aan de innovatiekracht van zijn bedrijf via ketenintegratie.
Lees verder

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid