Werken bij Dumaco

CNC Draaier

Montfoort Ben jij een zelfstandig CNC Draaier? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Operator Lasersnijmachine

's-Gravenpolder Ben jij iemand met een achtergrond in de metaalindustrie en heb je affiniteit met computergestuurde machines? Lees snel verder en reageer op deze vacature.
Lees verder

CNC Frezer (5-assig)

Montfoort Ben jij een zelfstandig of beginnend CNC Frezer? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Tekenaar / Werkvoorbereider

Montfoort Bij Dumaco Montfoort werken ongeveer 200 hooggekwalificeerde vakmensen. De combinatie van vakkennis en een modern machinepark zorgt ervoor dat zij een absolute specialist zijn op het gebied van plaatwerk.
Lees verder

Projectmanager IT / ERP

Montfoort Heb jij ervaring met het begeleiden van veranderingen op software gebied? Raak jij enthousiast van ERP, techniek en het managen van projecten? Dan ben jij degene die Dumaco zoekt! Dumaco staat aan de vooravond van een groep brede ERP implementatie, waar jij de projectmanager van wordt!
Lees verder

Productieplanner

Montfoort Vanwege de sterke expansie van de bedrijfsonderdelen is Dumaco op zoek naar een productieplanner.
Lees verder

Onderhoudsmonteur

Kampen Dumaco is op zoek naar een pro-actieve Onderhoudsmonteur voor haar vestiging in Kampen. Werk jij oplossingsgericht en ontzorg jij graag anderen? Lees dan snel verder!
Lees verder

Constructiebankmedewerker/Lasser

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde constructiebankmedewerker/lasser! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Productiemanager

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde productiemanager! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

's-Gravenpolder Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Administrateur

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een enthousiaste administrateur. Denk jij dat deze functie goed bij je past? Reageer dan snel op deze vacature!
Lees verder

Calculator-verkoper

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een enthousiaste calculator-verkoper die op zoek is naar een fulltime uitdaging. Denk jij dat deze functie goed bij je past? Reageer dan snel op deze vacature!
Lees verder

© 2018 Dumaco