Werken bij Dumaco

TIG-Lasser

Montfoort Voor onze rvs afdeling zoeken wij een ervaren TIG-Lasser die snel en tijdelijk bij ons aan de slag kan!
Lees verder

Expeditie Medewerker

Montfoort Ben jij gedreven, enthousiast en heb je gevoel voor organiseren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Expeditie Medeweker!
Lees verder

Expeditie Medewerker / BBL

Montfoort Ben jij gedreven, enthousiast en heb je gevoel voor organiseren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Expeditie Medeweker! Ook als BBL in te vullen!
Lees verder

Business Analist

Dumaco Holding Ben jij cijfermatig sterk, zelfstandig en doortastend? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Business Analist voor onze Dumaco vestigingen!
Lees verder

CNC Draaier

Montfoort Ben jij een zelfstandig CNC Draaier? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Operator Lasersnijmachine

's-Gravenpolder Ben jij iemand met een achtergrond in de metaalindustrie en heb je affiniteit met computergestuurde machines? Lees snel verder en reageer op deze vacature.
Lees verder

CNC Frezer (5-assig)

Montfoort Ben jij een zelfstandig of beginnend CNC Frezer? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Tekenaar / Werkvoorbereider

Montfoort Wegens toename van werkzaamheden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. In deze functie ben je een onmisbare schakel tussen de verkoop en productie!
Lees verder

Productieplanner

Montfoort Vanwege de sterke expansie van de bedrijfsonderdelen is Dumaco op zoek naar een productieplanner.
Lees verder

Onderhoudsmonteur

Kampen Dumaco is op zoek naar een pro-actieve Onderhoudsmonteur voor haar vestiging in Kampen. Werk jij oplossingsgericht en ontzorg jij graag anderen? Lees dan snel verder!
Lees verder

Productie Directeur

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Productie Directeur! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

's-Gravenpolder Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Administrateur

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een enthousiaste administrateur. Denk jij dat deze functie goed bij je past? Reageer dan snel op deze vacature!
Lees verder

Calculator-verkoper

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een enthousiaste calculator-verkoper die op zoek is naar een fulltime uitdaging. Denk jij dat deze functie goed bij je past? Reageer dan snel op deze vacature!
Lees verder

© 2018 Dumaco