Specialist in

Schuren/polijsten

Toepassingen & markten

Polijsten wordt ingezet voor uiteenlopende projecten. Dumaco levert onderdelen en halffabricaten (subassemblies) die weer onderdeel uitmaken van een compleet (eind)product. Wij zijn in staat om een compleet eindproduct af te leveren en kunnen door een nette afwerking een completer product leveren dan de meeste traditionele plaatwerkers. Het polijsten of schuren van het materiaal is vaak de laatste stap in het proces.
Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse markten, zoals:

Voedselindustrie
Machinebouw
Transport
Infrastructuur
Interieurbouw
Bouw

Algemene specificaties

Scherpe hoeken of andere oneffenheden kunnen na een bewerking ontstaan in verschillende metaalsoorten. Het schuren of polijsten van deze onzuiverheden is dan ook een echte nabewerking, de finishing touch in het productieproces.

Veel klanten wensen een nette afwerking, zodat het product bijvoorbeeld ook gepoedercoat kan worden. In sommige gevallen is het schuren of polijsten daarom een essentieel onderdeel van het bewerkingsproces.

Vraag een offerte aan

Standaard offertes binnen 24 uur
Advies op maat voor uw situatie
De beste prijs-kwaliteitverhouding
Offerte aanvragen

Wat houdt het in?

Het polijsten of schuren van plaatwerk is een van de laatste stappen in het bewerkingsproces. Het zorgt voor de gewenste afwerking van het product of de juiste ondergrond voor verdere behandeling. Onze speciale polijst- en schuurmachines nemen eventuele oneffenheden in het plaatwerk weg, waardoor er een veilige radius ontstaat.

Dumaco streeft ernaar het allerbeste te leveren aan haar klanten. Het polijsten of schuren van het plaatwerk is een van de extra diensten die wij bieden.

Download Whitepaper

De voordelen van schuren en polijsten

Geen oneffenheden in het plaatwerk

Constante kwaliteit

Geautomatiseerd proces

Constante radius

Polijsten en schuren

Machines voor staal en rvs

Sinds kort beschikt Dumaco over een bijzondere nieuwe machine: de Timesavers 42 WWRB. Dit is de volgende stap in de verdergaande verzorging en nabewerking van het product van onze klanten. Daarnaast beschikt Dumaco over verschillende machines voor zowel staal als rvs over de verschillende vestigingen staan.

Kenmerken van de Timesavers 42 WWRB

Kanten afronden
Finishen
Oxidehuid verwijderen
Magnetisch gedeelte om kleine onderdelen op de band vast te houden
Zelfreinigend