STAGIAIR Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Kampen

Functieomschrijving

Als stagiair RI&E werk je mee met de totstandkoming en vormgeving van het RI&E programma binnen de firma Dumaco Kampen. Je werkt hierbij nauw samen met de Plant Manager en de technisch commercieel medewerker. De werkzaamheden zijn bijzonder divers en bestaan bijvoorbeeld uit het documenteren en updaten van de RI&E gerelateerde documenten. Daarnaast wordt er door jou ook een agenda opgesteld waarin de periodieke controles moeten worden uitgevoerd en wanneer bepaalde meetinstrumenten gekalibreerd dienen te worden. Daarnaast organiseer jij meetings met de werknemers en afdelingshoofden om nieuwe procedures in te voeren of periodieke toolboxen te presenteren.


Functie-eisen:

  • Je bent bezig met een HBO opleiding en op zoek naar een stageplek.
  • Proactief, zelfstandig en een échte aanpakker.
  • Affiniteit met techniek.

 

Wij bieden:

  • Een groeiend bedrijf dat volop in beweging is.
  • Continue uitdaging om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van werkinstructies met betrekking tot RI&E zodat de organisatie kan blijven groeien.
  • Vrijheid om binnen de stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken.
  • Betrokkenheid bij alle facetten rondom RI&E binnen Dumaco.

 

Wij zijn:

Dumaco is een ambitieuze producent van een breed scala van metaalproducten voor diverse sectoren zoals o.a. de machinebouw, Automotive, olie en gas industrie, chemie en de bouw. Bij Dumaco Kampen werken op dit moment  circa 80 medewerkers.

 

Ben jij enthousiast over bovenstaande functie? Aarzel niet en reageer! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@dumaco-kampen.nl

Vragen? Bel dan Jeroen Nijsse,

Plant Manager 038-3322260.

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid