Nieuws

Aluminium en RVS: de verschillen

Algemeen Weet jij de verschillen tussen aluminium en RVS? Waarom kies je voor het ene metaal en niet voor het andere? Lees hier alles over aluminium en RVS.
Lees verder

ABK innovent: keukeninrichting van wereldklasse

Algemeen Als onderdeel van Dumaco vergroot de specialist in hoogwaardige keukencomponenten haar innovatiekracht en productiemogelijkheden.
Lees verder

Buislasersnijden: welke snijmethodieken zijn er?

's-Gravenpolder Het buislasersnijden is volop in beweging. Binnen Dumaco gebruiken wij diverse snijmethodieken voor het buislasersnijden. Lees er hier meer over.
Lees verder

De geveldrager: plaat en profielen met hoge kwaliteitseisen

Montfoort Wij zijn al jaren leverancier van metselwerk-ondersteuning en geveldragers voor diverse bouwbedrijven. Lees in dit blog hoe een geveldrager tot stand komt.
Lees verder

Alfen: Innovatie in energiemarkt door ketenintegratie en samenwerking

Algemeen Bas Lubberts, Manager Purchase van Alfen, bespreekt hoe leveranciers een bijdrage leveren aan de innovatiekracht van zijn bedrijf.
Lees verder

Metaalbewerking automotive

Algemeen Flexibiliteit en kwaliteit is wat wij onze klanten uit de automotive garanderen. Lees meer in ons blog over metaalbewerking binnen automotive.
Lees verder

Metaal Magazine: Schaalvoordelen en ketenintegratie bij Dumaco (Interview CEO)

Algemeen Tom Sanders vertelt in Metaal Magazine waarom onze plaatbewerkingsbedrijven, elk met een eigen regionale markt en specialisme, de krachten bundelen.
Lees verder

Buigen of vouwen van metaal: de voordelen

Kampen Wist u dat een groot deel van het werk dat we voor onze klanten doen bestaat uit het vouwen of buigen van metaal? Lees in dit blog de voordelen.
Lees verder

MCB Milieu & Techniek zorgt voor innovatie in afvalscheidingsketen

's-Gravenpolder Mede door de nauwe samenwerking met Dumaco ‘s-Gravenpolder is MCB Milieu & Techniek in staat te innoveren in de afvalscheidingsketen.
Lees verder

Stroomlijnen processen zorgt voor hogere leveringsbetrouwbaarheid plaatwerk

Algemeen In dit artikel delen we een aantal verbeteringen die we op procesniveau hebben doorgevoerd om onze leveringsbetrouwbaarheid te vergroten.
Lees verder

Wat maken wij? Plaatwerk voor trailerbouw

's-Gravenpolder Voor Kraker Trailers leveren wij al jaren specifieke plaatwerk voor schuifvloertrailers. Lees hier over de samenwerking en ons werk voor de trailerbouw.
Lees verder

Interview met leverancier MCB over Webservices

's-Gravenpolder René Mourits, bedrijfsleider van Dumaco 's Gravenpolder, werd geïnterviewd door leverancier MCB over hun samenwerking. Nieuw daarin zijn de Webservices.
Lees verder

Dumaco neemt specialist in plaatbewerking VSMI uit Varsseveld over

Algemeen Dumaco breidt haar technologische en commerciële mogelijkheden uit met acquisitie van specialist in hoog-kwalitatieve producten en gecombineerd plaatwerk.
Lees verder

Dumaco Montfoort project Kasteel Ijsselstein

Montfoort Dumaco maakte de banken voor de kasteeltuin te Ijsselstein. Als je het ontwerp vanuit de lucht bekijkt zie je de oorspronkelijke vorm van het kasteel.
Lees verder

Dumaco Montfoort project Hoog Catharijne

Algemeen Dumaco heeft voor het nieuwe entree gebouw van Hoog Catharijne veel onderdelen geleverd en gemonteerd, waaronder de Lichtlin constructie op het dak.
Lees verder

Dumaco Montfoort investeert in groene stroom

Montfoort Dumaco Montfoort wekt groene stroom op met bijna 1300 zonnepanelen op de daken van onze productielocaties. Daarmee zijn wij onderdeel van het groenste bedrijventerrein van de provincie.
Lees verder

Dumaco project sluiscomplex Delden

Algemeen Dumaco heeft hard gewerkt aan groot onderhoud van het sluiscomplex te Delden (Hengelo). Niet alleen mocht Dumaco diverse onderdelen leveren, maar ook mochten we de monumentale trappen vervangen door nieuwe trappen met een oude, authentieke uitstraling.
Lees verder

Dumaco marktintroductie een groot succes!

Algemeen Het is zover, op de ESEF 2018 is ons nieuwe bedrijf aan de buitenwereld gepresenteerd. Dumaco is dé nieuwe speler in het landschap van metaalbewerking. Dumaco staat voor “Dutch Manufacturing Companies”, wij beschikken over meerdere productielocaties.
Lees verder

De eerste lichtbak hangt bij Dumaco ’s Gravenpolder

's-Gravenpolder Onze eerste lichtbak is gemonteerd op de gevel van ons pand op onze locatie in 's-Gravenpolder. Lees er meer over in ons blog.
Lees verder

© 2018 Dumaco