Nieuws

Stefan: eindcontroleur koper én BBL’er

Algemeen Hoe komt iemand met een opleiding tot facilitair leidinggevende in de plaatwerkindustrie terecht? Stefan vertelt over zijn achtergrond en werk als BBL’er.
Lees verder

Poedercoaten: motivatie en keuzemogelijkheden

Algemeen Wat is er mogelijk op gebied van poedercoaten? We bespreken materiaal, kleur, poedersoorten, glansgraad, structuur en de voordelen voor u als klant.
Lees verder

Mariëlle: operator lasersnijder en BBL-er met visie

Algemeen Kijkt een vrouwelijke operator anders naar het opereren van een metaalbedrijf? En is werk goed met school te combineren? We bespreken het met Mariëlle.
Lees verder

Dumaco ’s-Gravenpolder breidt capaciteit lasersnijden uit en verbetert workflow

Algemeen Door nieuwe fiber lasersnijmachines en een nieuwe fabrieks-layout weet Dumaco ’s-Gravenpolder haar efficiëntie verder te vergroten.
Lees verder

Lasersnijden bij Dumaco Kampen

Algemeen Lasersnijden is één van de core-competenties binnen Dumaco. Op welk vlak van lasersnijden blinkt Dumaco Kampen uit en met welke machines? Lees snel verder!
Lees verder

Werken bij Dumaco: werkvoorbereider én operator lasersnijmachine

Algemeen Ruben is werkvoorbereider én lasersnijmachine operator bij Dumaco. Zijn verhaal, ontwikkeling en stip aan de horizon bespreken we in dit artikel.
Lees verder

Samenwerking Dumaco en GKB: al 21 jaar partners

Algemeen GKB en Dumaco werken al vele jaren samen. Hoe houdt een samenwerking van inmiddels 21 jaar stand en wat is belangrijk in die samenwerking?
Lees verder

Lasersnijden van plaat- en buiswerk: De voordelen van een groot machinepark bestaande uit 33 lasersnijmachines

Algemeen Lasersnijden is één van de core-competenties van Dumaco. Wat zijn de voordelen van een groot machinepark bestaande uit 33 lasersnijmachines?
Lees verder

Werken bij Dumaco: koper bewerker

Algemeen Roelof werkt bij Dumaco als koper bewerker. We spreken hem over zijn loopbaan, de ontwikkelingen binnen Dumaco en wat hij in de toekomst graag zou willen.
Lees verder

Succesvol robotlassen: 5 voordelen en voorwaarden

Algemeen Lasrobots kunnen helpen het tekort aan personeel op te vangen alsook productiviteit, kwaliteit en efficiëntie te verbeteren, we leggen uit hoe.
Lees verder

Werkruimtes Dumaco ´s Gravenpolder aangepast

Algemeen Binnen Dumaco zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd ten behoeve van de logisitieke werkflow. Benieuwd naar wat voor voordelen dit oplevert? lees snel verder!
Lees verder

Werken bij Dumaco: Codatto vouwmachine programmeur

Algemeen Robby werkt bij Dumaco met de Codatto vouwmachine. In dit artikel vertellen we meer over zijn loopbaan, de arbeidsmarkt en zijn werkzaamheden binnen Dumaco.
Lees verder

Metaal ponsen versus lasersnijden

Algemeen Metaal ponsen is een 'niche' bewerking, de voorkeur gaat vaker uit naar lasersnijden. Wanneer kiest men voor metaal ponsen en wanneer voor lasersnijden?
Lees verder

Keuze lastechniek veelal afhankelijk van materiaal

Algemeen Welke lastechniek het meest geschikt is ligt aan het gekozen materiaal, maar daarnaast heeft de klant ook eisen m.b.t. bijvoorbeeld de afwerking.
Lees verder

Metaal kanten vs. vouwen

Algemeen Wat is nou het verschil tussen vouwen en kanten? En wat is het beste voor mijn product? Beide vragen worden vaak gesteld. In dit artikel geven wij antwoord!
Lees verder

Werken bij Dumaco: lasser

Algemeen David werkt als lasser bij Dumaco. We spreken hem over hoe hij in de metaal terecht kwam, over zijn opleiding en hoe hij zich verder wil ontwikkelen.
Lees verder

Watersnijden: de voordelen

Algemeen Watersnijden is populair voor het snijden van zware plaattoepassingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van en het proces achter watersnijden.
Lees verder

Lasprocessen

Algemeen Lassen is een complexe bewerking. De combinatie van het materiaal, het formaat, de dikte en het aantal bepalen voor welk van de lasprocessen we kiezen.
Lees verder

Blijvend investeren in gezondheid en vitaliteit medewerkers

's-Gravenpolder Met ons vitaliteitsbeleid bevorderen we de vitaliteit van onze medewerkers. Nieuw is het Preventief Medisch Onderzoek dat we samen met Bedrijfsartsen5 doen.
Lees verder

Uitbreiding mogelijkheden door nieuwe buislasersnijmachine

Algemeen De technologische ontwikkelingen binnen het buislasersnijden gaan snel. Hoe spelen wij daarop in? Lees het in ons blog over onze nieuwe buislasermachine.
Lees verder

Kwaliteit en capaciteit van buislasersnijmachines

Algemeen Buislasersnijden is de specialiteit van Dumaco 's-Gravenpolder. Met ons moderne machinepark snijden wij elke contour: kostenefficiënt en snel geleverd.
Lees verder

© 2020 Dumaco - B2B Leads by Jelba