Dumaco project sluiscomplex Delden

Dumaco project sluiscomplex Delden

Dumaco heeft een mooie opdracht gekregen voor het leveren van diverse onderdelen voor het groot onderhoud van het sluiscomplex te Delden (Hengelo). Dit sluiscomplex maakt deel uit van het Twentekanaal en is reeds 100 jaar in gebruik. Om open te gaan, gaan de sluisdeuren d.m.v. heftorens om

hoog.

Onderdelen zoals fundatieplaten voor de pompen, droogzetschotten voor het spuikanaal en diverse machineframes zijn door Dumaco geleverd. Als kers op taart mogen we ook alle monumentale trappen vervangen door nieuwe trappen, maar wel met een authentieke uitstraling en opbouw. Deze trappen zitten in de vier heftorens van het sluiscomplex.

Dit alles moet in een strak tijdslot gedemonteerd, geleverd en gemonteerd worden. Hiernaast alvast een foto van het¬†monumentale complex zoals het er nu bij staat. Wanneer we het project opgeleverd hebben volgen meer foto’s van het resultaat.

Leuk om te weten is dat er nog een bijna identiek complex verderop in het kanaal staat en dat het onder handen nemen van dit complex later dit jaar op onze planning staat.

 

© 2020 Dumaco - B2B Leads by Jelba