Allround plaatwerker

's-Gravenpolder

Functieomschrijving

Dumaco ‘s Gravenpolder is gespecialiseerd in het (buis)lasersnijden en watersnijden van allerlei plaatmaterialen en profielen.

 

Door de technische ontwikkelingen te blijven volgen, is ons specialisme de afgelopen jaren verdiept en verbreedt en is een expansie in capaciteit en kwaliteit ontstaan. Dumaco ‘s Gravenpolder speelt daar op in door investeringen in machines, automatisering en capaciteit en weet dit ook op de juiste wijze in te zetten. Ook het CNC kanten en -zetten van gesneden platen nam een hoge vlucht. Niet alleen voor staal, rvs en aluminium kunt u bij Dumaco ‘s Gravenpolder terecht, maar ook andere materiaalsoorten kunnen wij prima verwerken. Door middel van de zogenaamde waterjet snijtechniek zijn wij in staat producten in vrijwel elk materiaalsoort te snijden.

 

We zoeken een collega die het leuk vindt aan de slag te gaan met het nabewerken van producten die gesneden zijn op onze snijmachines, zodat deze in perfecte staat naar onze klanten verstuurd kunnen worden. De werkzaamheden zullen in eerste instantie voornamelijk bestaan uit het sorteren van diverse materialen, boren/tappen en het werken met onze geavanceerde slijp-, schuur- en borstelmachines. Tevens zijn er diverse mogelijkheden je binnen ons bedrijf te ontwikkelen.

 

Functie-eisen:

  • Je bent een enthousiast en leergierig persoon die graag wil samenwerken in een team jonge, maar ook ervaren collega’s
  • Je hebt productiegevoel en oog voor kwaliteit
  • Je bent nauwkeurig
  • Affiniteit met de metaalsector
  • Bereid om één avond in de week te werken en bij drukte meer te werken
  • Ervaring in de metaalsector is een pré, maar niet noodzakelijk

 

Wij bieden:

  • Een groeiend bedrijf dat volop in beweging is
  • een leuke afwisselende vaste baan in een gezond bedrijf met een leuke groep collega’s om je heen
  • op termijn mogelijkheden om ook andere werkzaamheden te leren/uit te voeren
  • Een passend salaris

 

Wij zijn:

Wij maken onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en complete installaties. Wat drijft ons? Dat elk onderdeel dat wij in opdracht mogen maken ertoe doet! Ertoe doen bestaat uit een aantal ingrediënten: de juiste kwaliteit, de juiste relatie waarin we al in de ontwerpfase mee kunnen denken en altijd zuinig omspringen met grondstoffen. Hoe doen we dat? Met meerdere locaties op een strategische as in Nederland, van noord naar zuid en van oost naar west. Zeven locaties, elke locatie ijzersterk in plaatwerk met een modern machinepark en hoog-gekwalificeerd personeel, van engineer tot operator. Maar ook elke locatie juist weer uniek door vergaande specialisatie.

 

Ben jij enthousiast over bovenstaande functie? Aarzel niet en reageer! Stuur je CV en motivatiebrief naar armando.langebeke@dumaco-sgravenpolder.nl

Vragen? Bel dan Armando Langebeke (Bedrijfsleider) 0113-820912.

 

 

 

 

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid