Operator Buis Lasersnijmachine

's-Gravenpolder

Functieomschrijving

Als operator van de buislasersnijmachine verzorg je het volledige snijproces. Je leest de programma’s in, belaad de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden.

Tijdens productie leg je de kokers klaar voor volgende orders zodat de productie vloeiend verloopt. Inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van werkzaamheden.

Je voelt je verantwoordelijk voor een perfect gesneden product, de voortgang van de productie en de omgeving waarin je werkt.

Je bent een positieve stimulans voor je collega’s en kan de focus behouden op je eigen werkzaamheden.

Buislasersnijden is een zeer specifieke techniek die je maar af en toe tegenkomt. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en een achtergrond in de metaal, reageer dan op deze vacature. Het snijproces zullen wij je leren. Ervaring met een lasersnijmachine voor plaat is een pre.

 

Functie-eisen:

  • Functioneren op MBO4 niveau.
  • Alle Dumaco medewerkers werken 4 dagen per week overdag, 1 dag per week werk je van 14 tot 23 uur.
  • In de avonddienst ben je technisch specialist en wordt je geassisteerd door een collega.

 

Wij bieden:

  • Een dynamische baan in een gedreven en prettig team.
  • Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Dumaco:

Wij maken onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en complete installaties. Wat drijft ons? Dat elk onderdeel dat wij in opdracht mogen maken ertoe doet! Ertoe doen bestaat uit een aantal ingrediënten: de juiste kwaliteit, de juiste relatie waarin we al in de ontwerpfase mee kunnen denken en altijd zuinig omspringen met grondstoffen. Hoe doen we dat? Met meerdere locaties op een strategische as in Nederland, van noord naar zuid en van oost naar west. Zeven locaties, elke locatie ijzersterk in plaatwerk met een modern machinepark en hoog-gekwalificeerd personeel, van engineer tot operator. Maar ook elke locatie juist weer uniek door vergaande specialisatie.

 

Ben jij enthousiast over bovenstaande functie? Aarzel niet en reageer. Stuur je CV en motivatiebrief naar pz@dumaco-montfoort.nl.
Vragen? Bel dan René Mourits 0113-820920.

 

 

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid