Operator Buis Lasersnijmachine

's-Gravenpolder

Functieomschrijving

Als operator van de buislasersnijmachine verzorg je het volledige snijproces. Je leest de programma’s in, belaad de machine en zorgt ervoor dat de producten kwalitatief goed gesneden worden.

Tijdens productie leg je de kokers klaar voor volgende orders zodat de productie vloeiend verloopt. Inpakken, verpakken, laden en lossen van vrachtauto’s kan ook onderdeel zijn van werkzaamheden.

Je voelt je verantwoordelijk voor een perfect gesneden product, de voortgang van de productie en de omgeving waarin je werkt.

Je bent een positieve stimulans voor je collega’s en kan de focus behouden op je eigen werkzaamheden.

Buislasersnijden is een zeer specifieke techniek die je maar af en toe tegenkomt. Als je affiniteit hebt met computergestuurde machines en een achtergrond in de metaal, reageer dan op deze vacature. Het snijproces zullen wij je leren. Ervaring met een lasersnijmachine voor plaat is een pre.

 

Functie-eisen:

  • Functioneren op MBO4 niveau.
  • Alle Dumaco medewerkers werken 4 dagen per week overdag, 1 dag per week werk je van 14 tot 23 uur.
  • In de avonddienst ben je technisch specialist en wordt je geassisteerd door een collega.

 

Wij bieden:

  • Een dynamische baan in een gedreven en prettig team.
  • Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Dumaco:

Bij Dumaco telt elk onderdeel. Dat slaat niet alleen op de onderdelen die één van onze vele productielocaties verlaten maar juist op de mensen die daarvoor zorgen. Elke vestiging beschikt over een modern machinepark waarmee we als team werken aan hoogwaardige onderdelen, sub-assemblies of complete producten. Wil jij weten hoe het voelt om te werken in een snelgroeiende organisatie  waar jij er echt toe doet? Wij komen graag met jou in contact.

 

Ben jij enthousiast over bovenstaande functie? Aarzel niet en reageer. Stuur je CV en motivatiebrief naar pz@dumaco-montfoort.nl.
Vragen? Bel dan René Mourits 0113-820920.

 

 

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid