Werken bij Dumaco

Calculator/Verkoper

's-Gravenpolder Heb jij cijfermatig inzicht en kennis van 3D-tekensystemen? Dan zoeken wij jou!
Lees verder

Productiemedewerker

's-Gravenpolder Ben jij iemand die graag met zijn handen werkt en weet van aanpakken? Dan zoeken wij jou voor onze laserafdeling!
Lees verder

Calculator/Werkvoorbereider

Varsseveld Heb jij een ervaring als werkvoorbereider en weet je van aanpakken? Dan is Dumaco Varsseveld op zoek naar jou!
Lees verder

STAGIAIR Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Kampen Dumaco Kampen is op zoek naar een stagiair. Ben je op zoek naar een HBO stageplek en een échte aanpakker? Heb je affiniteit met techniek? Reageer dan snel.
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Kampen Dumaco Kampen is op zoek naar een nauwkeurige Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Technisch commercieel medewerker m/v

Kampen Ter versterking van het bedrijfsbureau is Dumaco Kampen op zoek naar een Technisch commercieel medewerker. Ben je commercieel vaardig en zelfstandig? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Lees verder

Meewerkend Voorman Verspaning

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een Meewerkend Voorman Verspaning. Heb jij ervaring in frezen en draaien en heb je leidinggevende capaciteiten? Reageer dan snel!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

's-Gravenpolder Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid