Werken bij Dumaco

RVS TIG-Lasser

Montfoort Heb jij ervaring met het RVS TIG lasproces? Lees dan snel verder!
Lees verder

(Hoofd) Tekenaar/Werkvoorbereider

Montfoort Heb jij een ervaring als tekenaar/werkvoorbereider en beheers jij de Duitse taal? Dan is Dumaco Montfoort op zoek naar jou!
Lees verder

CNC Frezer (3-assig)

Kampen Ben jij een zelfstandig of beginnend CNC Frezer? Dan is Dumaco Kampen op zoek naar jou!
Lees verder

Meewerkend Voorman Laserafdeling

Montfoort Ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met metaal? Lees dan snel verder!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Kampen Dumaco Kampen is op zoek naar een nauwkeurige Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Operator Buis Lasersnijmachine

's-Gravenpolder Ben jij iemand met een achtergrond in de metaalindustrie en heb je affiniteit met computergestuurde machines? Lees snel verder en reageer op deze vacature.
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter) ‘s-Gravenpolder

's-Gravenpolder Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Calculator/verkoper

Montfoort Ben jij een enthousiaste en gedreven calculator/verkoper? Beheers jij de Duitse taal? Dan is Dumaco Montfoort op zoek naar jou!
Lees verder

Stagiaire RI&E

Kampen Vind jij het leuk om processen te analyseren en wil jij zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Dan zijn wij in Kampen op zoek naar jou!
Lees verder

Commercieel Manager

Varsseveld Dumaco Varsseveld is op zoek naar een Commercieel Manager. Voel je je thuis in een informele, technische omgeving? En heb je gevoel voor relaties en verhoudingen waar je zowel intern de mensen mee krijgt als extern klanten bindt? Dan is deze baan echt iets voor jou!
Lees verder

Allround plaatwerker

's-Gravenpolder Dumaco 's-Gravenpolder is op zoek naar een allround plaatwerker. Ben jij nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit? Dan zoekt Dumaco jou!
Lees verder

Sales Manager

Montfoort Dumaco Montfoort is op zoek naar een Sales Manager. Heb je gevoel voor relaties en verhoudingen waar je zowel intern de mensen mee krijgt als extern klanten bindt? En voel je je thuis in een technische omgeving? Dan is deze baan echt iets voor jou!
Lees verder

Technisch commercieel medewerker m/v

Kampen Ter versterking van het bedrijfsbureau is Dumaco Kampen op zoek naar een Technisch commercieel medewerker. Ben je commercieel vaardig en zelfstandig? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Lees verder

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid