Werken bij Dumaco

Nabewerking medewerker

's-Gravenpolder De vestiging 's Gravenpolder is op zoek naar een nabewerking medewerker die het leuk vindt om aan de slag te gaan met het nabewerken van producten die gesneden zijn op onze snijmachines. Lees snel verder!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Kampen Dumaco Kampen is op zoek naar een nauwkeurige Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Stagiaire RI&E

Kampen Vind jij het leuk om processen te analyseren en wil jij zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Dan zijn wij in Kampen op zoek naar jou!
Lees verder

Constructiebankwerker – Lasser t.b.v. Lasrobots

Montfoort Gedisciplineerd, precies en hard werken: dat past bij ons! Ben jij die vakman die wij zoeken?
Lees verder

CNC Draaier

Montfoort Ben jij een zelfstandig CNC Draaier? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

Montfoort Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

Operator Lasersnijmachine

's-Gravenpolder Ben jij iemand met een achtergrond in de metaalindustrie en heb je affiniteit met computergestuurde machines? Lees snel verder en reageer op deze vacature.
Lees verder

CNC Frezer (5-assig)

Montfoort Ben jij een zelfstandig of beginnend CNC Frezer? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou!
Lees verder

Tekenaar / Werkvoorbereider

Montfoort Wegens toename van werkzaamheden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. In deze functie ben je een onmisbare schakel tussen de verkoop en productie!
Lees verder

Onderhoudsmonteur

Kampen Dumaco is op zoek naar een pro-actieve Onderhoudsmonteur voor haar vestiging in Kampen. Werk jij oplossingsgericht en ontzorg jij graag anderen? Lees dan snel verder!
Lees verder

Kantbankmedewerker (Zetter)

's-Gravenpolder Dumaco is op zoek naar een gemotiveerde Kantbankmedewerker! Heb je affiniteit met metaal en techniek? Dan is deze baan zeker iets voor jou!
Lees verder

© 2019 Dumaco - Site by Merkelijkheid